Det är en stor dag idag!
För idag så var Melvin och R till Umeå igen och gjorde finjusteringarna på korsetten. De fick med sig den hem och tanken är att vi ska börja använda den så mycket som möjligt. Men i början så kunde vi ta det lite lugnt.

Det har kommit många tårar från Melvin idag och det var en hes och trött liten kille som somnade för natten. Men allt har inte varit pest och pina för när vi lyckades få till det ordentligt så kom det till och med ett stort leende som jag lyckades fånga på bild. Det gör så ont i mamma och pappa hjärtat men vi vet att detta är ett måste för att skoliosen inte ska förvärras ytterligare.

Jätte glada är vi att han kunde sitta med den och även leka och ta sig fram som tidigare. Det märks dock att det är något som är ovant för han får kämpa lite extra för att få till det.

Få får se hur morgondagen fortskrider.

20130918-214104.jpg

3 kommentarer den Första korsetten

  1. Jag förstår att det skär i era hjärtan, men precis som du skriver är det ett måste. Vilken kille han är Melvin! att ta fram ett leende ändå, underbart. Jag beundraar er alla i familjen och glömmer inte Josef fast mycket hanlar om Melvin. Kramar pappa.

  2. Åh nu kom en tår i mitt öga…Vilken liten kämpe han får vara…men tur att det finns hjälpmedel! Kommer säkert att bli bra,Barn är så anpassningsbara!
    De är så fina båda två 🙂 Kram Gizze

  3. Vilken kämpe han är! Härligt att se! Och så har han ju så många runt om sig som följer honom, älskar honom och hejar på honom. Kramar till er / Jessica

Kommentarer är stängda.