På fredagar så har vi bestämt att barnen ska vara hemma och lediga från förskolan. Eftersom R börjar sin pappaledighet först om tre veckor så är det lite pussel nu i början.

Idag så har vi löst det så att jag har barnen på förmiddagen och sen efter lunch så ska farmor och Josef åka och bada. Josef är jätte taggad och det blir nog toppen att han får komma iväg en stund och göra något kul.

Melvin tycker inte så mycket om korsetten och han blir trött och gnällig. Helst av allt så skulle han nog vilja vara i famnen hela tiden.

Men jag försökte hitta på något roligt med dem så vi byggde en koja. Otacksamma ungar lät inte sin mamma vara med. Men de hade roligt tillsammans ett tag.

20130920-092037.jpg

3 kommentarer den Äntligen fredag

  1. Håller med dig! Äntligen fredag!!! Skönt för Josef med en liten utflykt, bra farmor. Förstår Melvin också, det tar nog tid att vänja sig och vem vill inte sitta i famnen på mamma då.

  2. Klart det tar tid att vänja sig med korsetten, men kul med koja! Tänk det minns jag hur mamma ofta fixade under bord åt mig och kompisarna innan vi själva kunde! Och hur många kojor har jag inte byggt åt sonen och mina dagbarn 🙂
    Härligt att barnen får en ledig dag, barn behöver all tid de kan få 🙂 Den går ju alldeles för snabbt….
    Här sover två nyblivna 6-åringar, vi har haft en så mysig em och kväll!
    Önskar er en fin helg! / Gizze

Kommentarer är stängda.