Som ni ser av rubriken så har Melvin sovit sin första natt med korsetten på. Han somnade gott efter de sedvanliga kvällsrutinerna och inte ett pip gav han ifrån sig när jag efter sagostunden lyfte över han till sin säng.  Klockan är då alltid runt 20:00. Vid 03:30 så vaknade han ”som vanligt” och jag lyfte över han till vår säng. Då hade Josef redan krupit ner utan att jag märkt det, så jag fick knuffa lite på han så att vi alla skulle få plats. Vid 06:30 så vaknade Melvin och var inte vidare sugen på att somna om utan låg och snurrade en stund i sängen innan vi gjorde morgon.

Han hade på sig korsetten ända fram till efter frukost då han även då ”som vanligt” tryckte iväg sitt morgonbajs som även det ”som vanligt” åkte upp över hela ryggen. Nu blev även korsetten ordentligt smutsig, så den fick åka av och har nu tvättats upp.

Vi har fått en tid igen nästa vecka då vi ska träffa skoliosdoktorn och ortopedteknikern för att bestämma upplägget kring tillverkningen av den nya korsetten. Måste då komma ihåg att säga till dem att de måste tillverka två stycken så vi har en i reserv för sådana olyckor som inträffade nu på morgonen. Tanken är ju att han ska ha den dygnet runt och då kan den inte ligga på tork. Men nu slipper han ha korsetten dagtid då han är på förskolan eftersom han är mer rörlig utan.

 

20131016-103850.jpg

2 kommentarer den Första natten i korsetten

Kommentarer är stängda.