”Förstorar” läpparna – med en dammsugare | Nöje | Expressen Nöje | Nöjesnyheter Musiknyheter Filmnyheter.

Förra säsongen utav SVT 1 program Ung och bortskämd såg jag med blandad skräckfärtjusnng. Ungdomarna som är med har inte mycket eller rättare sagt noll erfarenhet av vuxenlivet och i denna säsong så verkar de även vara katastrofalt blåsta. Man vet inte om man ska skratta eller gråta när de ska handla på ICA och inte vågar ta i en kyckling för att den har varit levande eller blir helt till sig över att toapapper faktiskt kostar pengar. Detta är ett program som man skäms över att se men det är så otroligt fängslande så det går bara inte att byta kanal. Det läskiga är att det inte är ungdomarna som det är fel på utan deras föräldrar som har uppfostrat dem på detta vis. Några utav föräldrarna blir mäktigt stolta över sina barn när de har kokat spagetti eller plockar upp skitiga strumpor efter sig. Så fruktansvärt skrämmande! Om mina barn växer upp och börjar bete sig på detta vis så kommer jag att känna att jag har misslyckats som förälder totalt. Nej då är jag hellre en sträng mamma som tycker att man ska hjälpas åt.

Länken ovan tar er till en artikel i Expressen som handlar om hur dessa ungdomar försöker förstora sina läppar med hjälp utav en damsugare. Tänk att utseendet är så viktigt och att det är trendigt att se ut som Kalle Anka, ja de har verkligen alldeles för lite att göra i det där huset. Personligen så är jag inte emot skönhetsingrepp det vet ni sen tidigare men jag skulle nog aldrig ta till damsugaren, men å andra sidan så är det väldigt ekonomiskt.

Imorgon så ska jag förresten till lasarettet för magnetröntgen men det kanske jag berättar mer om någon annan gång. Nu så ska jag hoppa i säng och titta på något annat meningslöst program. God natt!

1 kommentar den ”Förstorar” läpparna – med en dammsugare

  1. Tack vännen för underhållande amningsläsning. Roligt att ni fått så bra kontakt med rehabiliteringen. Stor kram och puss till Melvin från Julie. <3

Kommentarer är stängda.