Denna sommar som ni vet har ju varit katastrofalt solfattig och det har inneburit att jag inte har spenderat många minuter i min älskade hängmatta. Knasig som jag är så bestämde jag mig för att plocka in den och ställa den framför brasan. Sen vi installerade vår kamin i vintras så har jag önskat köpa en mysig fåtölj att ha framför men eftersom vår ekonomi just nu inte klarar den fåtöljen som jag vill ha så blev detta en perfekt lösning. Vi passade även på att ta in rutschkanan så att Josef får åka. Det är ju som sagt bättre att sakerna används och för min del så spelar det ingen roll att det ser ut som ett dagis hemma. Nu så har jag tänt en brasa och ligger och myser!

20120912-213624.jpg

2 kommentarer den Ute blir inne

  1. du har ingen brist på skön fantasi kreativt tänkt. Jisses vad mysigt dig väl unnat o Josef fick sin del av nöjet med. KUL

Kommentarer är stängda.