På förmiddagen så var vi hemma hela gänget och pysslade och städade.  På eftermiddagen så kom min allra äldsta vän och hälsade på. Hon har också nyligen blivit mamma och lilla Julie som flickan heter och är ca tre veckor yngre än Melvin. Även Elins mamma, storebror och hans tjej hade jag bjudit över på middag så vi blev ett litet gäng.

På menyn så stod det söndagsstek av älgfilé med Västerbottens potatisbakelser och en sallad. Pannacotta med bärsås och färska hallon till efterrätt. Pannacottan hade jag inte gjort själv utan köpt Ekströms pulverblandning som man bara rör ihop med mjölk och grädde och kokar upp. Ska ni själva pröva detta nån gång så rekommenderar jag att ni häller i lite vaniljpulver eller skrapar i en vaniljstång så får den mera smak. Men den smakade helt ok ändå. Det andra blev jätte gott och till maten så hade jag köpt ett alkoholfritt rött vin som var helt ok. Två som ammar, två som inte dricker, en chaufför och kanske en som ville ha riktigt vin, men det var helt enkelt inte motiverande att köpa nått.

Elin och jag lärde känna varandra när vi var dryga året gamla och gick på samma förskola. Sedan dess så har vi hängt ihop på skolan, fritiden och spelat fotboll med varandra. Efter att jag lämnat Sthlm så har vi fortsatt hålla kontakt även om det inte blir lika ofta som förr. Det är så otroligt roligt med vänner som man känner på djupet och vet att man alltid kommer ha en kontakt med resten av livet. På 26 år så har det hänt lite saker och i somras så var vi på deras bröllop och idag så är vi bägge mammor åt tre små guldklimpar.

1 kommentar den Gårdagen

  1. Tack finaste vän för en jättetrevlig kväll. Så mysigt att få träffa din fina familj igen. Hoppas nu inte SAS går i KK så att vi hinner ses en stund imorgon också. Vårt plan går kl 16 men om de ställer in så får vi åka med brorsans bil till Sthlm. :/ Puss

Kommentarer är stängda.