God jul på er alla kära vänner!

I juletider så är det barnen och matens stora dag men även tankar till alla dem därute som inte har några nära och kära att fira denna högtid med eller fylla sina magar med julmat så att mjukisbyxor på kvällen är ett måste.

Vi har haft en otroligt mysig dag och gårdag som började med att barnen fick sina klappar under granen som tomten lämnat kvällen innan. Josef fick ett flygplan som han lekt med stora delar av dagen och Melvin fick ett litet musikinstrument som han kan spela på med fötterna.

Vid 11 så gick vi till kyrkan som vi alltid brukar göra för att komma i stämning. Efteråt så gick vi hem och åt gröt innan Kalle började. Efter det så kom tomten och hälsade på och det blev helt galet mycket paket till mina små älsklingar.
Julmaten blev mäktigt god men det är svårt att inte falla i koma efteråt.

Julklappsleken prövades för första gången och blev en riktig succé. Många skratt blev det.

Idag så var tanken att vi skulle ha en liten namngivningscermoni för Melvin med närmsta släckten. Tyvärr så blev det min tur att insjukna så vi fick ställa in. Morfar som åkt vid 6 på morgonen kom ändå för det var alldeles för sent att vända. Så vi körde en liten ceremoni ändå men får fira med resten sen.

Jag har inte haft kraft och ork att fixa med bilderna så därför får de komma senare.

God fortsättning på er!

20121225-165805.jpg

20121225-165913.jpg

1 kommentar den God jul

  1. Världens bästa Melvin har fått sina namn. Mamma och pappa skötte det med glans, trorts deras tillstånd med sjukdommar. Starkt.

Kommentarer är stängda.