Nyvaken sitter jag vid frukostbordet och funderar på det gångna året och vad som komma skall. Det har varit ett händelserikt år för oss med mycket skratt, glädje och lite tårar. Det största som hände var dock att Melvin kom till världen. Denna fina lilla kille som vi älskar över allt annat och tillsammans med sin storebror så är de det bästa som hänt oss.

Nu ska jag istället berätta vad vi hade för oss igår. Vi spenderade kvällen inne i stan hos Olov & Sofie efter att vi vemodigt lämnat av Josef hos farmor & farfar. Han fick det då förövrigt jätte bra och älskade raketerna som smällde. Tre rätters stod på menyn och vardera par hade fått i uppdrag att ordna med ett tilltugg. Middagen bestod av; Förrätt: Bruschetta. Varmrätt: Oxfilé, potatis/rotfrukter i ugn med svampsås. Efterrätt: Vanilj/choklad pannacotta med jordgubbar. Middagen får ett helhetsbetyg på 8/10 utav mig för all mat höll hög klass. Vår uppgift var att stå för tilltugg, snacks och sånt. Vi eller rättare sagt jag (R jobbade övertid) gjorde i ordning några fat med färsk frukt, ost, snittar och ölkorv samt köpte chips och choklad.

Det roligaste under kvällen var definitivt leken som Thomas hade ordnat. Det var en 7-kamp som tog flera timmar att köra. Vi tävlade parvis och jag och R var fast beslutna att vi skulle kamma hem det hela. Grenarna bestod utav; sifferminne, flaggkunskap, precision, samspel, korträknande, noggranhet och tärning. Första pris var en jätte fin glaslykta och en middag för två. Efter att ha lett de första tävlingarna så slarvade vi och tappade fokus och ledningen men efter en härlig slutspurt så stod vi ändå som segrare utav tävlingen. Härligt!

Tolvslaget firades in med champagne och kramar i massor men jag som skulle köra hem fick nöja mig med lite cider. Melvin skötte sig förövrigt riktigt bra. Han var vaken till strax efter åtta tror jag och sov sedan gott resten av kvällen/natten.

För att förstöra den perfekta kvällen lite så avslutade jag med att backa in i Thomas bil så han fick en liten plåtskada. Riktigt surt var det och det är andra gången som jag krockat sen jag tog mitt körkort för tio år sedan. Men jag orkar inte jämra mig så mycket över det utan det är bara att bita i det sura äpplet och betala.

Avslutningsvis så kan jag konstatera att 2012 har varit ett fantastiskt år med jag ser fram emot 2013 och vad det har att erbjuda.

20130101-113618.jpg

20130101-113624.jpg

20130101-113631.jpg

20130101-113922.jpg

2 kommentarer den Gott nytt år!

  1. Gott Nytt År till er alla. Grattis till vinsten o vad gott o fint ni hade det

  2. Gott Nytt År och kul att ni hade ett bra nyårsfirande. Eran tävligsinstinkt finns där, härligt! Håller tummarna för er att 2013 blir ett fint år.

Kommentarer är stängda.