Idag så har vi haft det varmt, 27 grader visade biltermometern när vi åkte till Kåge och då hade den inte stått i solen. Men istället för att bada så har vi gjort vissa nödvändiga ärenden. Medan tandläkaren borrade upp hela min tand så var grabbarna i rummet bredvid hos Gunilla på BVC. Det var nämligen dags för Melvins 10 mån koll. Längd 72 cm och vikten en liten bit över 8 kg. Detta besök ska papporna gå på och förutom det vanliga vikt/längd koll så utförs ett klosstest. Melvin ville dock helst spela fotboll med dem och visade stolt upp sina färdigheter.
Återbesök förresten för mig hos tandläkaren i augusti då vi ska sätta dit lagningen. Nu fyllde hon bara temporärt för att sen kunna röntga igen och se så det blev bra. Tack och lov att jag har en tandförsäkring! Detta hade annars kunnat bli väldigt dyrt. Nu betalar jag 64 kr/mån dvs 768 kr/år. Det blir väll säkert lite högre efter detta men ändå helt klart värt.

Till kvällsmat så grillade vi och även Rikard och Jessica med barn kom över och gjorde oss sällskap. Jordgubbar med glass satt fint som avslutning. Innan läggning så gick vi ut och Josef fick cykla med Arvid och Lo hem till dem och tillbaka. På vägen dit så var han lite försiktig och jag skulle gärna hålla i pinnen men på vägen hem så skulle han helst cykla ifrån mig. Tror att han blev lite inspirerad när han såg de andra barnen cykla.

20130625-214332.jpg

1 kommentar den Grilltider/BVC/tandläkaren

  1. Ni har fått sommaren som vi längtar efter! Skönt för er! Kul om det släpper för Josef med cyklingen. Förståndigt av dig med tandförsäkringen, du ska få tippsa dina systrar om den.

Kommentarer är stängda.