Helgen börjar närma sig sitt slut och jag tänkte ge en kort resumé om vad vi haft för oss.

Lördag förmiddag så tog vi alla lite sovmorgon och låg och myste i sängen och såg på tv innan vi förflyttade oss till vardagsrummet och såg lite mer.

På eftermiddagen så åkte vi hem till Olov, Sofie och Hjalmar för att fira att Olov nu passerat 30 sträcket. Det var riktigt länge sedan som jag åt marängsviss men åh så fruktansvärt barnsligt gott det är!

Efteråt så åkte vi hem till farmor och farfar som bjöd på middag och såg när Tunisien förlorade mot Elfenbenskusten. När barnen somnat så såg vi klart filmen som vi påbörjat dagen innan, Flight.

Idag så fick vi besök av släkten från Luleå som självfallet var glada över fredagens vinst. Fika, prata och busa är inte helt fel en söndag som denna och då vi inte ses så ofta så är det extra roligt när det blir av.

Nu står kycklingen och rotfrukterna i ugnen och efter det så ska Josef och R på gympan innan söndagsduschen måste avklaras.

Jag har nu äntligen fått bort julpyntet och trotts att jag inte fått upp alla nya gardiner än så unnade jag mig mina favoritblommor.

20130127-174351.jpg

20130127-174358.jpg

1 kommentar den Helgen

Kommentarer är stängda.