Nu när våren äntligen har kommit så börjar jag vakna till liv och sprudlar av projekt som jag vill göra. R tycker att jag är jätte jobbig som gärna vill göra allt precis nu och startar upp nya saker hela tiden. Han vill gärna göra klart en sak innan vi påbörjar nästa men jag är en sådan person som kan ha tio projekt igång samtidigt. Vi försöker väll kompromissa antar jag och jag har slutat säga vad jag vill göra utan skriver ner dem i en liten bok istället.

Vissa saker kan jag dock inte vänta med och trotts att vi har mycket arbete kvar inne i Josefs rum så ville jag få upp gungställningen och plocka fram cyklarna. Så på förmiddagen idag så klädde vi på oss och gick ut på baksidan. Vi borrade, skruvade och hamrade och ca två timmar senare så var den uppställd och klar. Min roll är alltid att vara arbetsledare och delegera ut arbetsuppgifter medan pojkarna står för arbetskraften. Josef var super duktig och hjälpsam, när jag sa att nu behöver pappa en till skruv så sprang han och hämtade en eller så stod han med hammaren och bankade precis som pappa gjorde.

Efter att pappa åkt till jobbet så plockade vi även fram cyklarna och monterade fast cykelkärran. En sak jag måste tipsa om är cykelpumpen som vi köpte på ICA Maxi igår. Den kostade 50 kr och det är en variant som man trampar på och har en tryckmätare. Helt fantastiskt bra var den. Annars så brukar jag stå och svära när jag försöker fylla på luft med den vanliga handpumpen och tillslut ge upp och gå över till grannen som har en kompressor, men inte längre… Båda pojkarna rymdes bra och jag tror att även Melvin tyckte det var roligt men han var trött och somnade sittandes medan jag cyklade runt kvarteret. Vi får pröva imorgon igen.

Igår så plockade vi även fram grillen och bjöd över några vänner. Mycket trevligt och riktigt gott blev det.

Bilden som jag la upp på Melvins fötter visar de fina sträck som han själv målade dit. Storebror var inte sen på att härmas så även hanns fötter är blåa idag.

IMG_2890IMG_2896IMG_2904 IMG_2908

3 kommentarer den Helgen

  1. Underbart, vilken helg, fullt tempo. Glöm bara inte att vila ibland!
    Gungorna vart jättefint och grabbarna i cykelkärran såg riktigt nöjda ut. Melvins fötter- hur söta som helst och Josef i soffan, en riktigt trött hjälte. Hoppas grillning vart god.

  2. Fina killar i cykelkärran, så praktiskt!
    Visst är det ljuvligt att man äntligen kan vara ute mest hela tiden…vill ju inte vara inne alls 😉
    Blev ju toppen med gungställningen, barnen ser nöjda ut!
    Ha en fin vecka! Gizze

Kommentarer är stängda.