Jag erkänner att jag inte alla dagar är lika stark och positiv. Idag är en sådan dag och jag kände det när jag gick på stan och skulle göra några snabba ärenden. Alla barnvagnar som dras runt på lördagar och lyckliga föräldrar som står och småpratar gör att jag bara vill springa därifrån fortast möjligt. Jag är otroligt glad för alla små bebisar som fötts i min närhet men ibland bara orkar jag inte. Snälla missförstå mig inte, jag älskar verkligen min lille melvin och jag skulle dö för han men ibland så känns det bara så orättvist. Jag vill ju att han ska få växa upp och få alla de bästa förutsättningarna som man kan ge sitt barn och det kommer han att få och han kommer att klara det bra men ibland så känns det bara så jäkla tungt. Jag tror att jag sprang förbi några bekanta ansikten på Ica maxi och ta inte illa upp om jag inte stannade och pratade men jag ville bara därifrån. Sen så skrek han konstant och var hungrig och nappen hade jag oturligt nog glömt i bilen och jag vägrar att amma därinne. Nu sitter jag dock i bilen och matar min älskling och sen ska vi äntligen hem till min lugna trygga miljö!

4 kommentarer den Ibland så är det jobbigt

  1. du är stark och lycklig, men jag förstår att det kan vara tungt vissa dagar, du är ju ensam många dagar också med 2 små rackare. Skickar dig tusentusentusen kramar 🙂

  2. Vissa dagar är jobbigare än andra… så är det bara! En riktig vän förstår varför man ibland hellre rusar förbi på Ica istället för att stanna upp och prata…

  3. Håller med Roland.
    Trots att du är ensam fysiskt någon gång i veckan (vilket ändå måste vara skönt, med tanke på att du slipper städa upp efter en stökig R), utan R, så är du aldrig ensam. Och jag tror inte att den känslan handlar om att du känner dig ensam. Du är en fantastisk mamma. Dessutom vet jag (av erfarenhet) att man måste få bryta ihop för att sedan komma tillbaka starkare än innan. Och viktigast av allt, tänk aldrig på vad andra tycker och tänker om dig och dina barn. Kom ihåg, precis som Jenny skriver, att det är just i sådana här situationer som man får veta vilka ens riktiga vänner är. Stå på dig! Vi finnas alltid här för er.

Kommentarer är stängda.