Ute snöar det för fullt och blåser kraftigt så det känns ganska lönlöst att gå ut och skotta. Jag börjar vara riktigt less på att skotta vid det här laget och önskar mig lite härligt vårväder.

För att inte deppa ihop så sitter jag och bläddrar i en katalog som jag fick av arbetsterapeuten. Den är fullproppad av kreativa leksaker och jag har redan hittat 100 saker som jag skulle vilja köpa. Koner, tunnlar och balansplattor. Perfekta saker att göra hinderbanor med ute på gräsmattan.

Sen så sitter jag även och funderar på saker som jag vill göra om i trädgården. Till att börja med så skulle jag vilja att vi plockar bort minst tre barrträd för dessa hatar jag verkligen. Kottar som sprutar i gräsklipparen och hårda barr som fastnat under fötterna. Nej tack, bort!

Sen så skulle jag vilja plocka bort rosenbuskarna vid lekstugan där det för övrigt även växer massa brännässlor samt det otroligt fula prydnadsträdet bredvid. Istället så vill jag sätta upp en gungställning eller en sandlåda så att vi kan vara ute på gården och leka.

Förra året så var vi nästan varje dag till parken och lekte, vilket var kul men det vore skönt att få gå ut i bikini och leka utan att behöva släpa med sig massa saker som man gör till parken. Eller åtminstone kombinera alternativen.

Nu måste jag sluta drömma för det är dags att gå ut i ovädret och hämta storkillen.

20130306-130954.jpg

20130306-131028.jpg