Idag så hade förskolan anordnat en julfest vilket blev en otroligt lyckad eftermiddag. På programmet så stod först ett luciatåg som framfördes utav de äldre barnen.

Ni vet den där ungen som alltid finns och som har myror i brallan, och bara springer runt runt medan de andra snällt står och sjunger eller sitter och tittar på. Detta var idag min kära lilla Josef! Som tur var så skrek han inte för då hade jag lyft ut han illa kvickt men det var ändå skämshatten på.

Sen så hade fröknarna ordnat olika stationer både inne och utomhus. Pyssel var det som gällde inne och vi lyckades knåpa ihop en liten tomte. Hälsa på tomtemor och bygga med iskuber samt grilla korv kunde man göra ute. Men tyvärr så var det så kallt så vi klädde på oss när det var 30 minuter kvar så att vi kunde gå direkt hem efter sista aktiviteten.
Som avslutning så dansade vi kring julgranen som ställts ut. Detta var mycket populärt och vi höll oss varma.

Det är första gången som vår förskola ordnar en sådan här fest och på senaste föräldrarmötet så hade vi upp det som förslag. Jag är jätte glad att de lysande på oss för både föräldrar och barn såg ut att ha jätte trevligt.

Tack för en trevlig eftermiddag!

20121211-182144.jpg

20121211-182202.jpg

2 kommentarer den Julfest

  1. Nejdå, ingen skämshatt behövdes! Bättre att låta honom vara, han är helcharmig 🙂
    //Emma

Kommentarer är stängda.