I torsdags så var vi på födelsedagskalas hos barnens faster Jamilla. Det är inte så ofta man fyller jämt så det är klart att det ska firas. Utanför Vännäs har hon sitt sommarparadis, ca 2 1/2 timme ifrån oss. Men oj vilket ställe, egen strand och charmiga timrade små stugor. Vädret var ju inte heller fel och det blev en jätte mysig dag för oss alla. Grannbarnen var så fina och visade runt oss på sin bondgård. Barnen fick träffa korna, mata kaninerna, plocka ägg från hönsen och sist men inte minst rida på en häst.
Bilder säger så mycket mer än ord och jag ska idag försöka att ladda in lite bilder som vi tog med den ”bra” kameran så ni får se. Tills dess mobilbilder.

Grattis igen!

20140712-091543-33343212.jpg

1 kommentar den Kalassommar

  1. Hamnade på din blogg av en slump. Har läst och läst, vilken inspiration du är och vad alla andra problem känns små. Min son är född väldigt mycket förtidigt så vi har bott många månader med ovisshet på sjukhus och har fortfarande många återbesök. vi har kämpat otroligt mycket med honom, men är ändå inte ens i närheten av allt det ni gör varje dag. Ville egentligen mest säga tack för att du delar med dig.

Kommentarer är stängda.