Köpte idag en ansiktstvål som ska fungera mot oren hud. Jag har nog prövat allt som finns inom denna marknad men nu så fick jag rekommendationer av min frisör som lovade mig pengarna tillbaka om det inte fungerar. Så nu gör vi ett försök och testar om denna mirakelprodukt verkligen är så bra som det sägs. Får väll uppdatera om en vecka eller så och berätta hur det går.

I övrigt så har värmen fortsatt bölja och vi investerade idag i en vattenspridare. Några vänner till barnen kom över och lekte, de har plaskat i barnpoolen och sprungit runt halvnakna på tomten hela eftermiddagen. Billiga körsbär, jordgubbar samt vindruvor fanns på Ica Maxi så det blev ett perfekt mellanmål, med lite glass till såklart.

Det är svårt att tvinga Melvin att bära korsetten lika mycket som vanligt, då han även utan den har svettdroppar hela tiden i pannan. Nästan allt hanns svett kommer ut via pannan då det inte finns svettkörtlar vid armarna och det blir extra tydligt en dag som denna.
Men jag har även något roligt att berätta. Idag så lärde sig Melvin att sätta sig upp från liggande läge. Han rullar runt på mage och drar upp benen mot magen. Sen slänger han fram vänsterfoten och använder ryggmusklerna för att komma upp. Detta upprepades gång på gång hela kvällen och vi satt och hejade och jublade. ”Kolla mamma, kolla pappa, jag sitta själv!” Ja han börjar vara riktigt duktig på att prata nu. (Utan korsetten, inte med)
Nu är det väll dags att sänka spjälsängen till en lägre nivå antar jag så att ingen fallolycka sker. Vi har tills nu haft kvar den i översta spädbarnsläget.
Även för Josef så har talet äntligen lossnat och nu så är det bara enstaka bokstäver som är svåra att uttala. Jag är så förundrad över hanns energi och kondition. Han kan lätt springa 10 varv runt huset, ta ett glas vatten och sen springa 10 till. Det syns redan på kroppen hur muskulös och vältränad han är. Tur att han inte krånglar med maten utan äter allt och ofta.

Det blev ett långt inlägg idag men jag tror risken är stor att jag somnar framför fotbollen om jag inte uppehåller mig med annat.

Huset håller också sakta men säkert på att genomgå sin förvandling. Det är lite svårt nu när R börjat om att arbeta att jobba lika effektivt men 1 1/2 timme var hinner vi nog med per dag. Ena gaveln är färdig och halva framsidan. De vita partierna får vi nog ta nästa år för vi ska hinna leva också!

20140709-235221-85941026.jpg

20140709-235221-85941976.jpg

20140709-235403-86043173.jpg

3 kommentarer den Morotstvål och utveckling

  1. Heja Melvin! Måste kännas helt underbart för honom att fixa allt mer 🙂
    Skönt för barnen att få springa runt i vattnet när det är så varmt, själv tog jag en välbehövlig stund i havet igår på vår dagstur till Smögen / Grebbestad…helt underbart!

    Duktiga ni är som målat så mycket, blir ju superfint!

    Önskar er en fin dag i värmen! / Gizze

  2. Hej, vart köpte du morotstvålen? Kan inte hitta det i vanlig butik… Samt hur mycket kostade den? Tack på förhand!

    • Jag köpte tvålen av min frisör här i Skellefteå, Salong Finess. Den kostade 99 kr. Jag är faktiskt riktigt nöjd över resultatet så har inget emot att rekommendera den åt andra. Sen har väll alla olika hy och är olika känsliga så jag lovar inga resultat men på mig verkar det fungera bra.

Kommentarer är stängda.