Idag så är jag faktiskt stolt över mig själv och det är jag inte rädd att säga. Jag har nämligen för första gången i mitt liv kapat betongpannor med en speciell stensåg. Jag mätte först ut hur plattorna skulle kapas med en av barnens färgkritor och sen lyfte jag ner dem från taket. Skyddsglasögon på och men en hög puls så tog jag tag i sågen. Och nog var det lite läskigt då det slungades upp någon liten sten och gnistor som kom men det gick faktiskt hur bra som helst. Nån minut per platta och sen lyfte jag dem på plats igen. Så nu är vårt tak äntligen rustat för att klara en norrländsk vinter.
Imorgon kommer R hem igen efter fem dagars arbete på annan ort och då tänkte jag vi skulle äta gott och mysa och sen på lördag blir det förhoppningsvis att spika upp den sista panelen.

2 kommentarer den Kan själv!

  1. Oj va modig du är javisst ska du vara stolt över dig inte många tjejer vågar som du såga i takpannor

Kommentarer är stängda.