Idag var jag iväg en sväng till stan för att flörta till mig lite hjälp av någon vänlig själ på byggvaruhuset. Jag är faktiskt rätt bra på att få det jag vill och gick därifrån med tre kluvna plankor med rätt vinkel. Vi har prövat hemma flera gånger att få till det men då vi saknar rätt verktyg så har det inte blivit bra. Sen åkte jag förbi plåtslagaren och hämtade upp de tre fönsterblecken som han gjort åt oss.
Avslutningsvis så for jag och handlade lite och som vanligt så är det omöjligt för mig att inte få med något som inte stod på handlingslistan. Idag blev det pärlor och plattor då vi aldrig pysslat med detta tidigare.
Sen han jag även med att spika upp den nya knuten på huset med lite lyfthjälp av barnens farfar. Och några timmar matte blev det innan barnen skulle hämtas.
Vi prövade att bygga med de nya pärlorna då vi kom hem och det var roligt i sådär 20 min för Josef som kanske fyllde halva plattan med pärlor. Melvin tyckte att det var svårt trots att jag köpt de största pärlorna så han roade sig istället med att stapla upp dem på ljusstaken. Sen spelade vi Angry Birds och tittade på Bolibompa och vips så var denna dag slut!

IMG_4445.JPG

IMG_4444.JPG

2 kommentarer den Eftermiddagsaktivitet

 1. Brukar ju vara så att dagarna går… 🙂
  Ibland alldeles för fort.
  Pärlor är kul…i alla åldrar, men kan va svårt också..

  Här har kommit 40mm regn sen igår..så jag hoppar över promenaden, och tar det lugnt vid brasan istället en stund 🙂
  Snö kom det också när jag var ute med bilen en sväng…så nu är snart vintern här…..

  Ha en fin kväll..önskar Gizze

Kommentarer är stängda.