Idag så kom farbror Micke med familj och hälsade på. Så roligt att få träffa dem för det är alldeles för sällan som det sker. Vi åt tacos, myste och hade det gott.

Vid 6 så skulle Linnea iväg på handbollsmatch och då drog även jag och Cissi iväg till Ikea.
Jag köpte lite julklappar och annat smått som behövdes. Tittade även på ett nytt matbord som jag är så sugen på att köpa. För nu när familjen börjat växa så måste även möblerna det så vi alla ryms. Bordet som jag fastnade för heter Norden och det kan man rymmas 12 pers runt.
Syrran köpte en garderob som vi med nöd och näppe fick in i bilen och släpade upp till hennes lgh. 240 cm lång och 57 kg tung upp till tredje våningen i spiraltrappor. Det fick bli dagens stora träningspass!

Är det någon som ska till Ikea snart och har tänk ta med släp så säg gärna till för då skulle jag gärna vilja göra en beställning.

20121125-225317.jpg

20121125-225325.jpg

1 kommentar den Kusiner och Ikea

Kommentarer är stängda.