Fyra barn var de på förskolan idag när jag kom och hämtade vid 15:00. Tydligen så går det vattkoppor och feber och därvid många borta.
Sådana otrevligheten vill jag inte att barnen ska få så jag funderar allvarligt på att hålla storkillen hemma imorgon bara för att minska risken. Men å andra sidan så ska första inlämningsuppgiften i fysiken vara inne på fredag och jag måste bli klar med den. Hoppas då att alla som har sjuklingar därhemma håller de hemma en dag extra så att vi slipper bli smittade.

Jag tror att jag har wabbat tre dagar sen Josef började förskolan (på 1 1/2 år) vilket är riktigt bra. Men bara för att jag nämner det så kommer vi säkert åka på otrevligt.

3 kommentarer den Låt oss slippa

  1. Själv har jag gjort allt jag kan för att barnen ska få vattkoppor, det är lindrigare att få det när de är små… 🙂 fast de e ju inte alltid det passar i tiden 🙂

Kommentarer är stängda.