Rubriken ljuger för jag kan inte sluta säga tack, tack och åter tack.

Jag är så chockad och tacksam över denna fina gåva att jag kommer att ha svårt att beskriva det med ord. Jag går omkring med tårar i ögonen och tittar på dessa fina gåvor. Mina händer darrar fortfarande av alla känslor men hjärtat är varmt som aldrig förr.

Nu så ska jag berätta för er vad som har hänt:

Det började med att jag fick ett meddelande på Facebook av en tjej som sa att hon hade fått en liten beställning på kläder till pojkarna och undrade om hon kunde komma förbi med dem på torsdag. Ända sen hon skrev till mig så har jag gått och funderat på vem som gjort denna beställning och vad det möjligtvis kan vara. Nu på torsdagskvällen så plingade det då på dörren och när jag öppnade så stod det tre tjejer där med ett gigantiskt paket. Förvirrad blev jag men bjöd glatt in dem. Vi satte oss i vardagsrummet och Josef började genast att slita bort pappret. I paketet så låg det inte bara ett klädesplagg utan ca 60 stycken!

De berättade för mig att de var medlemmar i en Facebookgrupp som riktar in sig till alla som gillar att sy barnkläder. Och att detta är en gåva från ca 30 tjejer runt om i landet som sytt minst ett plagg var åt Melvin och skickat upp till Skellefteå. Initiativtagaren är tydligen min gamla barndomsvän Jill Dahlström från Stockholm som jag växt upp med samt spelat fotboll och trombon med. Vi har inte träffats på säkert 10 år men vid något tillfälle pratat lite med varandra på Facebook. Hon vet om att jag fött ett barn med ett ovanligt funktionshinder och hade på eget initiativ gjort en förfrågan om det var någon som ville ställa upp och sy ett plagg till Melvin. Att responsen blev så stor är helt ofatbart och jag kan bara av hela mitt och min sambos hjärtan tacka er så innerligt.

Mina försök till att sy om Melvins kläder har inte givit lyckade resultat och jag har svurit många timmar vid symaskinen. Dessa fantastiska plagg är enligt min uppfattning proffssydda och håller verkligen en hög kvalité.

Det vi fick var boddys, boddysuits, overaller, sett med byxa och tröja, mössor, dreggellappar, tröjor samt två tröjor och mössor även till Josef. Totalt 60 stycken plagg.

Jag vill återigen tacka er så innerligt och ni ska veta att dessa kläder kommer att slitas med hälsa.IMG_4051[1]IMG_4056[1]IMG_2554[1]

17 kommentarer den Mållös!!!

 1. Det blev verkligen över förväntan! Och alla fina männskor som ställt upp med sin tid och sina tankar för att underlätta lite för er och Melvin, det värmer <3
  Kramar

 2. Det har bara varit roligt att få sy till lille Melvin 🙂 inget känns bättre än när man får sy med en sån härlig känsla i kroppen. Hoppas detta kommer underlätta både för er och Melvin. Med vänlig hälsning, HottiTotta ( Lisa Berglund)

 3. Jag blir alldeles tårögd när jag läser detta! Hur fint gjort var det inte !? Helt underbart 🙂 kram

 4. Kunde inte heller låta bli att fälla en tår. Så himla fina människor det finns! 🙂

 5. Vilken idé, vilka hjärtan som gjort denna grej till min dotter och barnen. Jill och alla ni andra tjejer, NI har jättestora hjärtan!!!

 6. Det var med ren glädje att få sy till din underbara pojk / Renata (Renis)

 7. Ett jättefint initiativ från Jill. Så härligt när det dyker upp ren och skär glädjesömnad! All lycka till lille Melvin och hela hans familj <3 Linda "Pind"

 8. Så himla underbart:) Kram på er och alla hjälpsamma fina medmänniskor. Det värmer våra hjärtan:)

 9. Detta har varit så roligt att göra och jag gör gärna mera. Jag är såå nyfiken på om den stickade tröjan passar. När jag såg filmsnutten som de som lämnade över kläderna tagit så anar jag att den är för liten över axlarna, man då vill jag veta det så jag kan få göra om den! Varma hälsningar Fru Q ( Anna Qvarfordt)

  • Hej Anna! tröjan passar jätte bra för han är inte helt fyrkantig i kroppsformen utan det sluttar svagt nedåt vid axlarna. Vad smart du var som även sydde en flärp vid grenen så att den hålls på plats. Jätte söt är han i den.

   • Åh, så glad jag blir! Funderade mycket på hur jag skulle göra med flärpen, och tyckte resultatet blev bra. Tänkte att den delen kan man ju återanvända till nästa tröja eftersom delarna som sitter i tröjan bara är fastsydda för hand.

 10. Så roligt att se detta! Satt med glädje o sydde när jag tänkte på eran familj! Känns så gott i hjärtat att läsa om er och er vardag, kramar!

 11. Helt fantastika kläder o vilket vackert iniativ av Jill o alla duktiga som har sytt kläderna o även skänkt Josef några plagg. Det har varit spännande att hemlighålla överraskningen. Jag som mormor är mycket rörd över er omtanke för min dotter med fam. JÄTTEKRAM

 12. Vad härligt härligt att kläderna nått er nu! Det var kul att sy nått annat, och som verkligen kändes rätt! Klart Melvin ska ha kläder som passar. Vi är säkert fler som kan tänka sig sy i framtiden också, så då är det ju bra att få veta vad som funkar- nu chansade vi rätt friskt. Hoppas de kommer till användning!
  Hälsningar Sara /annelunda

 13. Jag blir rörd och får rysningar när jag ser och läser ditt inlägg. Så mycket underbara människor som sytt så fina kläder! /Emma

Kommentarer är stängda.