Två tyckträffat på en och samma kväll, det kan bara inte vara slumpen.
Sen drygt en vecka tillbaka så har Josef börjat intressera sig för toaletten. Han har velat följa med mig när jag gått på toa och ska då själv sitta på pottan. Oftast så har det dock inte resulterat i något mer än en droppe eller två men han har tyckt att det varit roligt. Ibland så har han försökt ta av sig blöjan och sagt mamma kissa och då så har jag satt han på närmsta toalett men oftast försent.
Så idag när vi var och hälsade på moster Cissi så frågade jag rent om han ville gå på toa när vi ändå bytte om till pyjamas. Jaaa, fick jag till svar och när jag lyft upp han på toan så kom det massor utav kiss. Lycklig tittade han på mig och sa, mamma ja kissa!
Sen fick han fälla ner locket och spola och bara det var nog himla skoj.
Detta var första gången som han verkligen lyckades och det kanske är fjantigt att skriva om men jag tycker att det är en stor händelse i utvecklingen.
När vi sen kom hem till morfar och fikat kvällsfikan så sa jag nog att jag behövde gå på toa. Ungen följde med och försökte ta av sig blöjan och sa återigen, ja kissa.
Mycket lyckat resultat även denna gång och det är så roligt att se hur glad han blir när han lyckas.
Vi får väll se om dessa händelser upprepar sig. Jag har inte tänkt plocka bort nån blöja än men att försöka fråga lite då och då kan jag göra.

20121122-224535.jpg