Idag så är det tre månader sedan som vår andra lilla prins kom till världen.
Jag säger som alla mammor gör att tiden har gått alldeles för fort och även om han fortfarande är liten så är han snart dubbel så stor som när han föddes.

Jag tycker att det är underbart att se hur denna lilla kille verkligen njuter av livet. Förutom det basala som att äta, skita och sova så söker han vår uppmärksamhet nonstopp. Han vill ständigt stå i centrum och se vad som händer, pratar och skrattar så fort man ser på han. Storebror är redan den stora idolen för han hittar ju ständigt på så mycket bus. Magknipet efter måltiderna har börjat släppa men vi ger fortfarande Minifom så att raparna enklare ska komma upp.

Pojkarna är faktiskt ganska lika varandra som ni kan se på bilden nedan och än så länge så är de även det till sättet men vi får se hur det utvecklar sig framöver.

Att vara tre månader verkar ganska skönt och även jag njuter av att få ligga och pussa på denna lilla guldklimp och hans storebror.

4 kommentarer den Melvin 3 mån

 1. Hej.

  Jag hittade din blogg nyss. Grattis till sonen!

  Jag har en dotter som inte heller föddes helt frisk. Tänkte bara tipsa om en bok som hjälpte mig en hel del i början. Den förbjudna sorgen av Gurli Fyhr.
  Den handlar om sorgen över att få ett barn som inte är helt friskt. Att det är helt normalt och tillåtet att sörja det barn man inte fick. Det innebär inte att man inte älskar sitt barn.

  Jag fick höra flera gånger att jag skulle rycka upp mig, att min dotter lever faktiskt. Självklart var och är jag överlycklig över att hon lever men det innebär inte att jag inte har sorg över det som blev så fel.

  Ta hand om dig!

Kommentarer är stängda.