Två dagar innan dedline sitter jag nu och fyller i namnanmälan som ska skickas till skatteverket. Varför vi är så sena beror på att min kära sambo har haft lite beslutsångest men nu är funderingstiden över.

Melvin kommer att heta; Melvin Isak Sami Chebil.

Det är svårt att sätta namn på barn tycker jag. Man går och funderar under graviditeten på tänkbara alternativ men det är först när barnet kommer ut som man kan se om namnen verkligen passar. Ska jag vara ärlig så var jag så säker på att det var en flicka i magen så pojknamn hade vi inte funderat så mycket på. flicknamn hade vi däremot flera bra förslag. När sen Melvin kom så blev det så mycket kring allt det andra så vi han aldrig sätta oss ner och prata ordentligt. Två veckor tog det innan vi hade bestämt att han ska få heta Melvin, vilket i sig inte är så farligt lång tid tycker jag.

Betydelser och varför vi valt just dessa namn får jag berätta en annan gång för nu så ska vi iväg och hämta storebror.

5 kommentarer den Melvin får sitt namn

  1. Du har sagt att du ville ha korta namn. Melvin är Melvin inget snack om saken! Isak och Sami är också väldigt fina namn, skall bli spännande och höra hur ni kom fram till dom. Jag tycker ni gjort ett bra val.

Kommentarer är stängda.