Igår så var det min födelsedag och jag hade sammanfattningsvis en mycket trevlig dag. Skulle gärna vilja fylla år fler dagar på året och man blir ju bara lite klokare för varje år som går =)

På dagen så bakade vi och mös på här hemma. Sen till middagen så gjorde vi oss lite fina och åkte in till stan för att gå på restaurang. Farmor och farfar följde självklart också med för farfar fyller idag 65 år. Stort grattis till på din dag! Till middag så åt jag röding vilket smakade mycket gott. Lite besviken blev jag då när jag fick reda på att tappas stället som vi gått till inte serverade tappas! Det var ju därför vi gick dit eftersom jag var sugen på just tappas. Men det var ändå mysigt att få gå ut och äta och pojkarna skötte sig även dem mycket bra.

Efter maten så promenerade vi in till stan. Det pågår en festival i stan just nu så det var mycket folk i rörelse. Vi gick och handlade lördagsgodis och sen pussade vi hej då till grabbarna och farmor & farfar. Lite barnfri tid spenderades sedan på biosalongen där vi såg nya Stålmannen. Första halvan av filmen får toppbetyg men sen så blev det så mycket action att jag höll på att somna =)

Två små grabbar sov gott när vi kom hem och även jag somnade gott.

Tack så mycket för alla fina presenter och blommor som jag fick. Jag kände mig som en liten prinsessa =)IMG_3500 IMG_3504 IMG_3507 IMG_350820130629-092844.jpg 20130629-092852.jpg 20130629-092859.jpg

1 kommentar den Min födelsedag

  1. Såg supergott ut 🙂
    Härligt att du fick en fin dag…och lite barnfritt 🙂
    Hoppas ni har en fin lördag! / Gizze

Kommentarer är stängda.