Gårdagen höll vi oss hemma allihop och tog det lugn och Josef var feberfri hela dagen. Så när vi satt vid frukostbordet nu på morgonen och jag tittade på Melvin så ser jag att han inte ser så pigg ut. Fram med termometern och den visade 39,2. Suck!

Josef gick vi och lämnade på förskolan ändå (efter att ha pratat med personalen) och sen snabbt hem till soffan igen. Melvin har legat på soffan och sovit och jag har försökt räkna matte. Det ät riktigt svårt tycket jag och tror bestämt att några grå hårstrån kommer börja växa ut.

Nu är kl 12 och febern som sjönk av alvedonet är nu uppe i 39,9 igen. Han ligger gott och sover i min famn men så fort jag läger ner han börjar tårarna komma. Vi får helt enkelt sitta i soffan resten av dagen 😉

20130925-122533.jpg

7 kommentarer den Nästa unge sjuk

Kommentarer är stängda.