Vår torktumlare har sedan ett tag krånglat ordentligt och nu så är vi trötta på att försöka laga den så idag åkte vi in till stan för att titta på en ny. Torktumlaren som vi har är från 1998 så det är inte så konstigt att den nu behöver bytas ut. Vi har tittat lite på nätet och jämfört olika modeller men vi ville klämma och känna lite i verkligheten innan vi bestämde oss. Vi åkte till två vitvarukedjor och jämförde deras produkter mot varandra innan vi tillslut slog till och gjorde ett köp.

Vi valde att gå på ett paketerbjudande och köpte både en ny tvättmaskin och torktumlare. Dels för att det blev lite billigare men även för att tvättmaskinen nu är tio år och det är svårt att veta hur länge till den håller. Vi tvättar så pass mycket idag och de närmaste åren kommer att se lika intensiva ut så det känns rätt viktigt att vi har bra saker.

Tvättmaskinen som är fullt funktionsduglig tänkte jag lägga ut på nätet för 500 kr och se om någon skulle vilja ha den. Modellen är en Electrolux från 2003 som säkert har nått år kvar innan den är slut. Perfekt i sommarstugan eller lägenheten kan jag tycka. Är det någon av er som är intresserad så säg till, annars så lägger jag nog ut den till helgen.

Nu måste jag få tag på elektrikern och höra om han har tid att komma förbi på fredag och installera de nya maskinerna samt titta på vår dimmer i vardagsrummet som strular för oss.

1 kommentar den Ny tvätt och tork

  1. Bra att ni köpte iallafall. Så mycket som ni tvättar så behövs det verkligen.

Kommentarer är stängda.