Min köpfria månad förstördes efter bara fyra dagar när jag såg att Babyshop hade ett jätte bra pris på en sparkdräkt som jag bara blev blixtförälskad i. Som tur är så vill de att man betalar mot faktura så det kanske inte räknas då fakturan kommer först nästa månad =)

Då Josef nästan enbart har haft tröja och byxor sen 6 mån (då jag tyckt att det var bekvämast då blöjan skulle kollas) så finns det inte mycket att ärva. Tröjorna glider nämligen bara runt kroppen och korvar sig så det är inte praktiskt.

Jag köpte storlek 80 som ska passa 12-24 mån eftersom än finns det en del att ärva och så har han fått många fina gåvor. 20130304-183942.jpg

3 kommentarer den Oj då!

  1. Jag håller med dig, köpet räknas inte förrän du måste betala 🙂 Så nu kan du shoppa loss ännu mer 😉

  2. Vet ej om jag håller med Jenny o Sandra! Men behöver Melvin så är det väl helt ok!!! Skämt o sider, klart Melvin ska ha. Kram.

Kommentarer är stängda.