Idag så har solen lyst på och jag var inte vidare sugen på att stå inne och jobba med väggen, så istället har jag och Melvin börjat att vårröja i trädgården. Vi har släpat grenar, krattat och börjat ta ner vissna växter i rabatterna. Jag tror att även han uppskattade ett miljöombyte för han satt nöjd och tittade på när jag krattade och lekte med pinnar och stenarna på grusuppfarten. Egentligen så började vi redan i går efter maten. Jag tog Melvin i bärselen och så fick Josef hjälpa till att kasta pinnarna från äppelträden på majbrasan som vi har på kvarteret. Detta var roligt i ca 15 min innan han fick syn på de gamla skrotbilarna som står uppställda på kvarteret så då lekte vi där istället. Men idag så fick jag då bort det lilla som återstod.

Det verkar som att tulpanlökarna som jag tryckte ner i rabatten, som jag sanerade i höstas faktiskt vill komma upp. Oj så roligt om mitt lilla projekt faktiskt skulle ge resultat. Någon vecka till och sen får vi se!

När vi kom hem från förskolan så stannade vi kvar ute och även Annelie och Linnea var sällskapssjuka så de kom och lekte med oss. De hade inte heller några direkta planer för eftermiddagen och kvällen så det slutade med att vi bestämde oss för att äta middag ihop. Pappa Johan skulle köpa med sig pizza på vägen hem och det var två glada 2-åringar som mumsade på av maten. Två trötta men glada pojkar somnade på 10 minuter tätt intill varandra idag. IMG_2826[1]IMG_2846[1]

IMG_2859[1]

 

3 kommentarer den Pizza fredag

  1. Åh vilken mysig dag/ kväll ni haft! Skönt att vara ute mycket så brukar det ju lösa sig med läggandet/ sovandet 🙂
    Visst är det härligt när man börjar kunna vara ute-man vill inte in alls 🙂

    Här i Säffle skiner solen och jag har precis druckit ur kaffet….
    Sonen har önskat Fattiga riddare på mitt surdegsbröd, så det får bli Brunch idag 🙂 Sen ut i solen!
    Ha en fin lördag! / Gizze

  2. Håller tummarna för att tulpanerna blir så fina som du hoppats på. Härligt att se Melvin sitta och leka själv i gruset.

Kommentarer är stängda.