Jag har en fruktansvärd beslutsångest och ber er snälla att hjälpa mig. Vilken av dessa två gungställningar tror ni är smartast att köpa till barnen?

Det är samma pris så det behöver ni inte bry er om. Den första och översta bilden har två vanliga gungor samt en dubbelgunga. Den andra gungställningen har bara två gungor men med klättermöjligheter bredvid och skulle man så småningom vilja så finns det att köpa en rutschkana att fästa till den för 700 kr.

http://www.lakkapaa.com/lakka_se/servlet/FetchImage?id=7318890732356&size=3

Gungställning Knut / Lekställning i trä

5 kommentarer den Hjälp mig välja!

  1. Tror på den andra för att det finns mer möjligheter med den. Själva gungorna tror jag är utbytbara i dom bägge exemplaren, tänker att man kan ha baby gunga eller dubbelgunga.

  2. Svårt… egentligen tycker jag den nedre, men eftersom jag själv är en hönsmamma så skulle jag aldrig kunna släppa barnen ensamma där av rädsla för att de klättrar upp och ramlar, av den anledningen skulle jag kunna säga den övre. Men spontant tycker jag ändå den nedre ser roligare ut.

  3. Dubbelgungor brukar vara svåra att köpa separat. Själv har jag köpt ”däck-gunga” och bytt till i ”min” gungställning.

  4. Säger helt klart den övre..första…
    Mina vänner har den undre, och med rutschkana…för mycket tjafs vid klättringen, då man som vuxen får spendera All tid med att ta emot och hålla i och vara beredd på barn som är på väg att ramla ner….
    (Jo visst är det nyttigt att barn får röra sig, men på hemmaplan räcker det med den övre, och det finns ju Lagom höga rutschkanor som är billiga att köpa separata…! )

    Ha en fin kväll! Här ska grillas om det inte börjar regna Kram Gizze

Kommentarer är stängda.