Nu får ni ursäkta mig men jag bara måste få beklaga mig över en sak som stör mig nå fruktansvärt. Det är nämligen folk som har extremt dålig smak när det kommer till julbelysning.

Jag älskar verkligen julen och allt pynt som hör därtill. När alla lyser upp sina hem och trädgårdar så att det riktigt glittrar i mörkret då blir jag varm inombords. Men nu finns det tyvärr en hel del idioter som inte riktigt fattat det här med mys utan envisas år efter år med att sätta upp blå belysning eller flerfärgad på ett otroligt osmakligt sätt. Värst så är det då de som plockar fram lysande tomtar eller belysning som blinkar. Jag har inte epilepsi men när jag ser en flerfärgad gran som blinkar i diskotakt så är jag riktigt nära ett anfall. Jag förstår inte hur man kan vilja ha ett diskotek utanför köksfönstret?

Fick jag bestämma så skulle alla dessa fula belysningar bannlysas illa kvickt!

Jag vågar inte lägga upp några exempel eftersom det är rätt elakt mot dessa konstiga människor så istället så får ni se en bild på byns julgran som inte blev lika fin som vanligt på grund utav vissa omständigheter men det blev i alla fall en gran vilket är bra.

20121208-210553.jpg