Igår så fick jag äntligen köpa mig min första riktigt dyra skinväska. Jag har alltid älskat väskor, mycket mer än vad jag gillar skor och i sena tonåren så köpte jag ofta nya väskor. De senaste åren så har jag dock tyckt att det har varit en onödig utgift eftersom jag har skaffas hus och barn och då har det prioriterats först. Men igår så tänkte jag att nu är det dags att jag köper något bara till mig själv. Det blev en väska från Wera som finns på Åhlens och istället för att köpa en svart som jag alltid brukar göra så slog jag till på en brun.

Sen så tittade jag även in på Polarn och Pyret och köpte nya vintervantar till Josef. Enligt mig och även en rad tester som jag läst så är dessa vantar bland de bästa som finns på marknaden. Lätta att sätta på och man kan ha dem både innanför och utanpå overallen. Förra vintern så hade han likadana och jag var då supernöjd med dem.

3 kommentarer den Shopping

  1. När du skriver om det så minns jag att du gillade väskor, hade glömt det! Bra att du tänker på dig själv någon gång, det kan ge lite kraft och energi så vaardagen blir lite lättare.

  2. snygg väska, och handskarna är jättebra jag har några på förskolan som har likadana, de är varma o lätta att ta på.

Kommentarer är stängda.