På förmiddagen så var jag och Rafika på ett litet shoppingäventyr. Jag hade tänkt hitta en kristallkrona samt lite presenter med mig hem till Sverige. Lampan hittade jag till min glädje men glömde ta en bild innan den packades ner så jag får visa upp den när den är på plats istället. Lite presenter fan jag också men tyvärr ingen bra keramikaffär så det får vi ta någon annan dag. De har verkligen jätte tjusig keramik i detta land i alla möjliga färger och mönster.

På eftermiddagen så åkte vi till Rafikas syster för hennes dotter skulle skriva de formella pappren på äktenskapet. Om några dagar så är det stora fester men då har vi tyvärr redan åkt hem. Idag så samlades hela släkten och åt tårta och gav sina lyckönskningar till brudparet. Josef har hittat en liten tjejkompis som heter Alya. Stackars killen har typ redan blivit trolovad och blev mutad med massa godis för att ge hon en puss.

20130811-222953.jpg

20130811-223008.jpg

20130811-223002.jpg