Det är få saker som irriterar mig mer än folk utan barn som parkerar på familjeparkeringarna utanför affärerna. Ni kan aldrig ha behövt bära en bilbarnstol eller vara för gamla så ni inte mins hur tunga de är! Jag blir så fruktansvärt sur när det kliver ut en ensam man i 50-års åldern och en gång så var det en stackars man som fick känna på min vrede och han såg då mer paff än arg ut när jag började skrika efter han. Nej skärpning alla. Har man inte barn i bilen så står man någon annan stans.

20121005-124753.jpg

2 kommentarer den Skärpning

  1. Håller helt med! Blev grymt frustrerad då en gubbe trängde sig före mig och tog den enda lediga familjeparkeringen, jag blev så arg att jag inte visste vars jag skulle ta vägen… Nu blev jag irriterad igen då jag blev påmind om det, grrrr!!!

  2. Och här sitter jag med skuldkänslor. Jag måste dessvärre erkänna att jag nog är den där gubben. Lr har iaf varit. Får väl helt enkelt skylla på att jag ibland missat att parkeringsplatsen är avsedd för barnfamiljer och att jag varit allt för stressad för att lägga minsta tanke i att jag inte får parkera där. Men jag lovar att aldrig göra om det. Kan däremot tänka mig att synen av att se min puttelilla bil stå där, säkerligen väckt ett antal frustrerande suckar. Förlåt! 😛

Kommentarer är stängda.