Vilka fantastiska dagar vi har haft här uppe i norr med över 20 grader och strålande sol. Det har verkligen känts som högsommar!

I mitt förra inlägg så berättade jag ju att fysikprovet gick milt sagt åt skogen så hela fredagen satt jag inomhus och pluggade medan grabbarna var ute och lekte. På eftermiddagen så tog jag då en liten paus och vi fyllde upp barnpoolen så de fick svalka av sig. Sen så kom farmor och farfar över på middag och vi grillade tillsammans.

Igår så var det då dags igen för den muntliga examinationen. Den här gången så var jag väll förberedd och hade förskjutit de tankar som tidigare tyngde mig. Jag kan gladeligen berätta att jag nu har fått ett bra betyg på kursen och jag känner mig fruktansvärt glad och stolt över att ha klarat av detta. I fem månader så har jag hållit på och kämpat nästan var enda kväll men kan nu stolt visa upp mina betyg i Mattematik C/3 samt Fysik 2. Nu så är det äntligen sommarlov och förhoppningsvis nya studier till hösten!

På kvällen så var vi bortbjudna till våra fina grannar och vi grillade tillsammans. Jag hade gjort en fruktsallad med melon i som vi avnjöt efter den goda maten. Linnea hade dessutom köpt en flaska rosé som smakade så ofantligt gott denna fina sommarkväll. Barnen hade roligt ihop men vid 21:30 så var även dem trötta så begav oss hemåt för att stoppa de i säng.

Josef och Anneli gick på ett litet äventyr efter middagen och efter en liten stund så hörde vi två panikslagna ungar som grät. På något vis så hade de lyckats ramla rakt in i brännässelhögen och var röda över både armar och ben. Kyla, bada tillsammans i badkaret som distraktion samt smörja blev medicinen och den hjälpte ganska så bra. På morgonen idag så fick jag då stryka på en omgång med salva igen, men förövrigt så gick det riktigt bra ändå. Dom två toktrollen kommer att hitta på så mycket bus med varandra i framtiden!

Sen så har vi givetvis hoppas massor i den nya studsmattan. Josef bara älskar den och själv så tycker jag också att det är fruktansvärt kul. Så nu är även vi snart utmärkta som en blå liten prick på Googles 3D karta. Kolla själva över ett villa kvarter så ska ni få se!

Idag så vände då väderleken och regnet har fallit på förmiddagen. Vi höll oss inne och spelade tv-spel, lekte och byggde lite på väggen. På eftermiddagen så hade pappa R fotbollsmatch och jag och barnen åkte och handlade (vilket de tycker är superkul) sen så har vi tagit det lugnt här hemma.

Hoppas även ni har haft en trevlig helg och på återseende =)

 

 

 

2 kommentarer den Sommarlov

 1. viken härlig helg och vilka skööööna bilder. Like it!!!
  Brännässlor är ju förståss inte det roligaste att leka med!
  Och grattis till att du klarat kursena.

 2. Låter som en toppenhelg!
  Brännässlor, ska alla barn vara med om, men aj så ont det gör en stund…tvål och vatten på så ger sig svedan…
  GRATTIS! Härligt med sommarlov!
  KRram Gizze

Kommentarer är stängda.