Hur förskolan kan ha en planeringsdag för personalen under en tentavecka känns otroligt märkligt. Men jag får försöka ta igen det och plugga stenhårt och be till gudarna att barnen inte blir sjuka så kanske det går ändå. Ni kanske tycker att jag är oplanerad som inte satt igång tidigare? På detta så kan jag bara svara att ja det är jag, både oorganiserad och ofokuserad men jag är inte inne i en bra plugg period just nu. För mycket som surrar i mitt huvud…

Trevligt har vi då haft idag, med besök av vänner på förmiddagen och besök på biblioteket efter lunch. Fick dock ett bryt på Josef när jag försökte skaffa ett lånekort och behövde släppa koncentrationen på han. Ungen kröp under hyllorna och lekte kurragömma och tillslut var han utom synhåll. Stadsbiblioteket är stort och även om jag inte tror att han skulle gå ut i trafiken så vet man aldrig. En liten pojke på kanske 9 år följde efter oss vart vi än gick och spanade nyfiket på Melvin. Tillslut så frågade jag han om han undrade över något. Nej sa han då blygt och gick därifrån. Frågar man inget så får man inget veta men det lär han sig väll så småningom.
Men första 30 min var faktiskt riktigt bra, barnen letade upp roliga böcker och vi satt och läste några i en koja som fanns där. Men man kan väll konstatera att 30 min är ungefär vad mina barn klarar av innan myrorna börjar krypa innanför brallorna. Många bra böcker fick vi dock med oss hem och det är bra då mina små bokmalar älskar sagoläsning och vi har plöjt igenom alla böcker här hemma minst 20 gånger vardera.

IMG_4471.JPG

IMG_4475.JPG

3 kommentarer den Stadsbiblan

  1. Mysigt med biblan…men förstår dig helt, vårt bibliotek är inte stort, emn jag har alltid varit lite stressad att barnen ska försvinna ut…iväg eller följa med nån….

    Ha det gott! Kram Gizze

Kommentarer är stängda.