Att tentaplugga tar otroligt mycket tid och många andra viktiga måsten skjuts undan. Träning som jag kanske inte borde prioritera bort eftersom jag blir pigg av det ryker nästan först. Men då brukar jag istället ta till ett annat knep för att skaka on hjärncellerna. Jag slår på musiken på högsta volym och dansar!!! Dansar runt i hela huset, hoppar från soffan och gör ”masken” på golvet. Stackars den som kommer in då jag sätter igång men hen kanske blir sugen på att vara med 😉
Sen när barnen kommer hem så kör vi ett till danspass efter middagen och båda två har vid det här laget blivit riktigt duktiga på att skaka rumpan…
Så upp och rör på er en låt eller två så får ni igång blodcirkulationen igen.

2 kommentarer den Upp och dansa

  1. I dag har jag kikat in och läst ”i kapp” din blogg. Roligt att du tagit upp skrivandet igen.
    Riktigt kul att Melvin går så duktigt nu! Å ett stort lycka till hos Malou. Kram

  2. Bra idé…skaka rumpa 😉
    Minns i lågstadiet, då tog min fröken alltid ett antal gånger om dan och tog fram gitarren och vi fick stå upp och dansa och sjunga..mitt i lektionen…var toppen för både kroppen och knoppen, vi jobbade ju bättre efteråt!
    Ha en fin kväll! Kram Gizze

Kommentarer är stängda.