Att gå några timmar på stan med grabbarna gör tyvärr att jag får ett lättare magsår. Jag vet inte varför panikångesten smyger sig närmare och närmare och idag så borde det ha gått bra när både farmor, farfar och faster vad med. Men efter ett tag så bara surrar det i hela huvudet och när farfar ville bjuda på en kopp kaffe så tog jag barnen och sprang därifrån.

När jag är själv med ett barn så går det ofta väldigt bra men mitt psyke klarar inte av att ha koll på två barn riktigt än. Melvin är fortfarande den lugna som sitter glatt i vagnen och tittar på folk och skriker bara när han är hungrig. Josef däremot sicksackar mellan alla människor och försöker springa bort från mig och vill helst åka rulltrappa. Farmor höll ett öga på storkillen idag medan jag gjorde mina ärenden så jag vet inte varför jag blev så uppjagad men jag kanske börjar bli folkskygg?

Nu är vi då återigen hemma i vår lilla bubbla och trots att Melvin grät hela vägen hem så somnade Josef i bilen.

Dagens inköp blev en födelsedagspresent till farmor, en digital febertermometer, Alvedon, bytte storleken på skärpet som jag köpte till R i julklapp samt en tröja till R. Jag hade även tänkt att köpa nya underkläder åt mig själv men det får jag åka in och göra någon annan dag.

20121229-161716.jpg

20121229-161723.jpg