Jag är så oerhört glad och stolt över mina två sötnosar just nu. Att få vara delaktig i deras utveckling och framsteg är en gåva i sig och betyder så mycket för mig.

Senaste dygnet så har det hänt massa roliga saker och jag tänkte sätta mig ner ikväll och skriva ner vad som hänt men nu så tänkte jag berätta om vad vi gjorde nyss.

Ibland men absolut inte alltid så får jag små ryck och kan vara en oerhört pedagogisk och duktig mamma och idag hade jag en sån stund.

Vi skulle äta helstekt lax till middag och jag tänkte att jag skulle locka bort Josef från tven en stund så jag sa kom och hjälp mamma med fisken. Han blev jätte intresserad och klämde och kände på fisken. Sen fick han peppra, salta och krama citron på den vilket var jätte kul. Citronerna la vi sedan i en tillbringare och fyllde på med vatten. Sen plockade vi fram örtcremefraish och rom och han fick själv ta skeden och hälla ingredienserna i en bunke och rörde om. Rommen smakade godast enligt den lilla kocken. Sen så hjälptes vi åt att skära körsbärstomater och duka men innan laxen var färdig i ugnen så var tomatskålen tom men det gör inget. Till laxen så hade jag kokat potatis som vi pressade och rörde ner en smörklick.

Middagen åts med glädje men godast var fisken. Melvin fick också sitta med och fick pröva både lax och potatis.

Medan jag lagade mat med storebror så låg Melvin och lekte med en leksak i vagnen. Han rullade den mellan fötterna och kastade då och då upp den på magen. Fult koncentrerad på sin lek var han men ibland så tittade han upp och skrattade lite åt storebror.

Jag älskar verkligen mina fina små pojkar!

20130111-180448.jpg

20130111-181010.jpg

3 kommentarer den Stolt mamma

  1. Vad glad Melvin ser ut och koncentrationen har du verkligen fångat i bild. Det är roligt att läsa o se dina bilder. kram från mamma

  2. Hej
    Härlig familj du har…killarna är så fina!
    Bra när barnen får vara med i köket…då vet man var man har dom, och de lär sig snabbt, och får upp intresset för smaker på ett helt annat sätt, för det är ju kul att få göra själv 😉

    Hoppas ni har en fin söndag! Gizze

  3. Du ska vara en stolt mamma för du är verkligen fantastisk!!! Att du orkar vara så påhittig gör att dina killar får underbara upplevelser. Jag blir också så glad av att se bilderna på pojkarna.. Melvins lek med fötterna är helt underbar att se.

Kommentarer är stängda.