Efter några veckor av riktigt hårt plugg så skrev jag äntligen sista tentan igår. Det tog fyra timmar och blev 13 handskrivna sidor i arbetsmiljörätt. Skönt att nu få några dagars vila innan de nya kurserna börjar om.
Huset här hemma och då framför allt städningen har varit eftersatt och idag så tog vi tag i det hela. Soffan åkte fram och därinunder fanns det mycket spännande saker enligt Josef. De flesta rum fick en genomgång men det tar ett tag och städa ett hus och vid 15 så dök våra vänner Olov och Sofi upp med sin son Hjalmar så då tog vi en paus. Vi får fortsätta imorgon helt enkelt. Melvins rum ska ordnas till den närmsta tiden och förvaring, gardiner och ev annat småpyssel ska köpas in. Som det är idag så leker vi bara i josefs rum men jag vill att även melvin ska få det lite mysigt och plats för hanns saker.
Barnen somnade i soffan idag så vi lyfte bara över dem i sina sängar. Nu slappar jag och R i soffan framför en film men jag känner mig riktigt slut och försöker hålla mig vaken genom att samtidigt blogga. Imorgon så är det då min tur att få sovmorgon och det ska jag ta tillvara på. Trevlig helg!

20140118-225827.jpg