I veckan så är vi med i ett reportage i tidningen Allas. Jag tycker att det blev en fin artikel och är ni nyfikna så spring och köp…

Fotografen tog fler fina bilder på oss som jag nu fått tillåtelse att dela med er.

Önskar er alla en trevlig helg! Själva är vi påväg till badhuset hela familjen för det är sista gången det är habiliteringsbad och då får även syskon vara med.

20140411-154242.jpg

20140412-194030.jpg

20140412-194042.jpg

11 kommentarer den Tidningsreportage

  1. Hej! Ser till min överraskning att Melvin har en body på sig som jag tror jag sytt? Jag trodde den skulle vara urvuxen för länge sedan så jag nästan hajade till. Roligt att se att den kom till användning! Den ser lite stor ut över axlarna kanske?Jag har följt din blogg sedan jag först hörde talas om er och tycker att Melvin verkar ha hamnat i precis rätt familj! Josef med såklart! Jag är säker på att dom också tycker det! Önskar er allt gott! /Katarina

  2. Så fin artikel i tidningen! Synd att jag inte kan se bilderna, måste man ha Iphone? Allt gott till er!

    • Ja det måste man nog tyvärr. Det är problemet när jag lägger upp alla filmer. Men om jag hinner i eftermiddag så kan jag lägga upp dem som vanliga bilder. Ha det gott!

  3. Vilken härlig artikel i allas om er! Det finns så många livsöden som är svåra att tänka sig in i. Din fina son har verkligen tur som har fått komma till så fina människor som ni. Jag ska börja följa er på bloggen och se hur det går för den lille krabaten:) många kramar

  4. Hej! Vill tacka dig för att du valt att berätta er historia, om dysmelin och att ni visar världen hur fantastisk er lille son är! Även min son Jacob, 4 månader är född med dysmeli och precis som för er fick vi besked när han föddes så, er historia träffade mig rakt i hjärtat!

  5. Underbara bilder. Glädjen i dina och killarnas ögon gör nog många människor glada.

  6. Hej! Vilken fin artikel på lilla Melvin. Jag själv är född helt utan armar (neurosedynskadad). Jag använder mina fötter till allt. Jag har klara mig bra tack vare mina föräldrar och 4 syskon och min envishet. Jag jobbar bl a med att lägga in hjälpmedel på vår hemsida http://www.tipbase.org Hjälpmedlen kan vara eget konstruerade eller finnas ute på marknaden. Jag har familj, en man en dotter och två hundar. Jag kör bil (fotstyrd). Det är jag och min dotter som är på bilden när man går in på webb sidan http://www.ex-center.org Skulle vara jätte kul att träffa lilla Melvin och även Er lilla familj någon gång.

    • Hej Ann och roligt du hörde av dig. Vi ska faktiskt ner till EX-center 12-15 maj så då är du säkert välkommen på en fika (prata med Mari). I annat fall så kan vi höras vid ett annat tillfälle. Allt gott!

Kommentarer är stängda.