Som ni förstår så har mycket hänt sedan jag skrev här sist och det har varit en tung period. Men nu börjar allt sakta men säkert reda ut sig och krafterna återkomma.

Det är ca två veckor sedan som barnens farmor var med om en allvarlig olycka där hon brände sig svårt i ansiktet, hals och händer. Det är ett mirakel att hon lyckades ringa sin dotter som sedan ringde mig. Jag var snabbt på plats och körde hon mot lasarettet samtidigt som jag talade med SOS. Jag han nästan hela vägen fram (2 mil) innan ambulansen mötte oss och tog över. Antingen så körde jag jäkligt fort eller så störde vi mitt i fikat? Men hon kom fram och fick snabb vård vilket var det viktiga. Ganska så direkt så beslutades det att hon skulle flyttas till brännskadeavdelningen i Uppsala där hon har varit fram till nu. Det finns inte längre några livshotande skador och vi kommer att få behålla vår älskade farmor. Idag så flyttas hon hem till Skellefteå och efter middagen så ska jag ta med mig barnen och åka dit för att ge hon lite pussar. En professionell och snabb vård har bidragit till att utseendet till stora delar har gått att återställa.

Mitt i denna kris så har livet trots allt fortsatt och R som de första dagarna var nere hos sin mamma återkom för att hjälpa till hemma och jobba. Min mamma kom upp till oss första helgen efter olyckan och hjälpte till med markservicen vilket jag uppskattade enormt.

De senaste två veckorna har dessutom varit tentaveckor så min sista energi har jag spenderat framför skolböckerna. Byggtekniken tror jag att jag klarade medan matte tentan som jag gjorde igår gick totalt åt skogen. Det är väll inte hela världen om det blir en omtenta även fast jag inte tycker om att misslyckas.

Sen så har vi varit till Umeå igen för att träffa ortopedläkaren och teknikern. De beslutade att den bästa behandlingsmetoden för Melvins skolios just nu är att fortsätta använda korsetten så mycket som möjligt. Lite modifiering med ökat tryck på vissa punkter såg teknikern också till att fixa. Uppföljning på utvecklingen blir när vi kommer hem från USA resan.

Sen så har vi självklart gjort en hel del annat som att besöka en nyfödd liten bebis, varit på kalas och stökat bort det sista i trädgården. Kameran har åkt upp några gånger och resultaten ser ni nedan.

7 kommentarer den Tillbaka

 1. Oj, vilken prövning för hela er familj, skönt att farmor klarar sig. Du är stark som orkar allt! Ta hand om alla… det är kul att du är tillbaka här 🙂

 2. Härligt att du är tillbaka…saknat dig och dina fina 😉
  Skönt att det gått såpass bra med farmor! De är verkligen kunniga nuförtiden!
  Önskar er en fin helg. I morrn kommer mina guldkorn 🙂 Kram Gizze

 3. Härligt att höra att det trots omständigheterna är bra.
  Många styrke kramar till er <3

 4. Skönt att det är på bättringsvägen för henne och jätteroligt att du är tillbaka och uppdaterar bloggen!

 5. Livet är en berg och dalbana. Önskar hela familjen och svärföräldrar och syskonbarn det bästa här i världen. Du är grym min dotter, vet ej var du får all kraft ifrån.

Kommentarer är stängda.