Mycket stod på schemat på förmiddagen idag. Första så lämnade vi en överlycklig Josef vid 8:30, för på onsdagar så är de och leker i gympasalen och det är en utav höjdpunkterna på vecka.

Sen så åkte vi hem till Janette som bjöd på julfika och satt och pratade ett tag.

vid 10:00 så kom sjukgymnast Kerstin hem till oss och vi satt och pratade stimulans och utveckling/träning åt Melvin. Vi diskuterade även kring hur vi ska lösa matstolsfrågan till Melvin. Han behöver så småningom ha en stol som når ända upp till bordet så att fötterna ska nå köttbullarna eller vad det nu är. Hon hade då lite ideer och någon lösning ska vi nog komma på. Sen så bestämde vi att vi ska åka och bada lite i januari i lasarettets bassäng och jag hoppas att även Erica och Theo vill hänga på. Sen så pratade vi lite om vårdbidraget och vilket merarbete som vi ska motivera för att få rätt till ersättning. Efter jul så ska vi få hjälp av den andra Kerstin att skriva ansökan till vårt älskade försäkringskassan. Måste förresten ta tag i det där med överklagan angående bilbarnstolen men jag varken hinner eller orkar innan jul.

Nu så ska jag äta lite lunch, fixa disken och tvätten innan storebror ska hämtas. Det blir nog en lugn eftermiddag framför tven idag.

Jag tycker att kvalitén på bilderna som jag tar med mobilkameran har försämrats avsevärt sen jag gjorde den nya uppdateringen som Apple lanserade. Är den någon annan som har samma problem?

20121219-131514.jpg

3 kommentarer den Träning med sjukgymnasten

  1. greppet med fötterna ser man tydligt, bra att Melvin kan vara barfota lika mycket som vi är utan handskar och vantar. Spännande med hans FÖRSTA KÖTTBULLE som han äter själv. Melvin är speciell och det är ÄVEN Josef

  2. Vilken söt liten kille du har! Underbart att se att hans tår greppar om duplot. Förstår att det blir mycket träning framöver.

Kommentarer är stängda.