Kylan kryper närmare och temperaturen är nu nere på -21,5. Vi försökte gå ut men efter 10 minuter så grät barnen för att kylan blåste i ansiktena så vi gick in igen. Vi har därför avverkat en rad disneyfilmer och dåliga klipp på youtube samtidigt som vi försökt städa huset.

Som en bra start på julen så åt vi tacos till middag. Eller nja Josef åt en burk majs och lite tomater. Melvin blev skit svartis och ville också ha mat så han fick lite banan. Men han var mera hungrig och när jag gav han bröstmjölk så blev han skit arg och ville inte alls ha. Det var bara att koka gröt åt han och då blev han jätte glad när han fick sitta med oss vid bordet och äta. Josef fick pröva dricka julmust för första gången och tyckte väll att det smakade si så där.

Nu sitter vi i soffan och myser framför en film med mina älskade systrar och pappa som kom för en liten stund sen. De har kört upp från Sthlm och klarade sig precis från att bli fast vid olyckan i Töreboda som varit idag. Josef han somna innan de kom men blir nog lycklig imorgon när han vaknar och Melvin sitter och myser med sina mostrar.

20121222-220820.jpg

20121222-220830.jpg