Jag har precis avslutat ett samtal som pågick i 1 h och 15 min med en handläggare på försäkringskassan. Samtalet gick ut på att komplettera ansökan om höjning av vårdbidraget som vi skickat in. Vi gick först igenom vilka punkter som fortfarande är aktuella idag som för 6 mån sedan då vi gjorde första ansökan. Sedan pratade vi om hur vårdbidraget förändrats och vilka nya vårdbehov och merkostnader som uppkommit. Tyvärr som ni vet så har det blivit en hel del förändringar i och med skoliosen, men man börjar även se tydliga skillnader på vad Melvin klarar av jämfört med barn i samma ålder.

Tillslut så blir det en vardag och det är först vid sådana här tillfällen då man sätter sig ner och spaltar upp merkostnader och merarbete som man märker vilken skillnad det är. Tur att vi har en sådan underbar unge som gör att man inte grottar ner sig i det tråkiga.  =)

 

2 kommentarer den Vårdbidrag del 2

  1. Kan tro att det är kämpigt att tjata om allt med FK….Men en riktig gullunge har ni (Nej ni har ju två)
    Kram Gizze

  2. javisst blir det en hel del nya uppgifter för er att jobba med och FK har ju inte världens bästa rykte i Sverige så önskar er all lycka och framgång med denna instans! Ja ni har 2 sötnosar 🙂

Kommentarer är stängda.