Det går inte så fort med väggbygget men det går framåt i alla fall. Igår så fick vi upp alla reglarna och idag så har vi satt fast plywoodskivorna och börjat sätt gips. Det är roligt men vi är båda perfektionister och sågar alla bitar med en gammal fogsvans så det tar sin lilla tid. Dessutom så har vi två små grabbar som gärna vill hjälpa till. På gott och ont. Josef har då kommit på att de borttagna listerna är perfekta ramper att köra bilarna ner för.

Jag och Josef åkte efter förskolan och handlade lite mat och självklart så somnade han till en stund i bilen. Detta är inte bra för jag har precis avslutat ett läggningsmaraton, klockan är snart tio. Han gjorde allt för att inte somna idag. Han skulle läsa alla böcker tills jag sa stopp, skulle dricka vatten, gå och kissa (tre gånger) samt låg och pillade på mina prickar i ansiktet. Jag fick spader efter en stund så vi gick till soffan och tittade på fotboll. Efter 30 min så hade han lugnat ner sig lite och vi gjorde ett nytt försök. Denna gång skulle han bara upp och kissa en gång på toa (det kom riktigt mycket så det var ju bra). Sen låg han och snurrade runt runt innan han tillslut gav upp. Jag säger det igen, denna pojke får inte längre sova dagtid…

Som ni förstår så drog jag nitlotten som valde att lägga storkillen men Melvin hade tydligen också rullat runt och busat en hel del innan han gav vika.

Jag hade tänkt att jag skulle plugga lite ikväll men det verkar som att jag fastnat framför datorn. Jag kan då meddela att jag fick ett till A på min senaste inlämning som jag skickade in i fredags och nu återstår endast en inlämning och en muntlig examination innan jag är helt klar med kursen.IMG_2786 IMG_2788 IMG_2798 IMG_2799

3 kommentarer den Vi kämpar på

  1. Grattis återigen till en riktigt bra inlämningsuppgift.
    Ni är verkligen duktiga med bygget tycker jag, ” tur att ni får hjälp av 2 små killar också”.

Kommentarer är stängda.