På ca 1 1/2 år så har jag lyckats fylla mobilens minne. Drygt 3000 bilder och 30 videoklipp rymdes, men nu så är det stopp.

Jag sitter och tittar igenom allt för att se vad jag kan radera men har kommit fram till att jag inte vill plocka bort vidare mycket. Alla små bilder har ett minne och det är ofantligt roligt att se hur tjock jag var för ett år sedan eller de allra första bilderna på Melvin som togs. Jag måste helt enkelt försöks spara ner allt på en hårddisk innan jag raderar.

I snitt så har jag tagit 5,5 bilder per dag vilket visar på hur kär jag är i min mobil eller att jag är lat som inte orkar plocka fram den riktiga kameran. Hur som helst så älskar jag dagens teknik för detta hade inte varit möjligt för 15 år sedan med min tegelstens Motorola..

20130423-231008.jpg

2 kommentarer den 3 177 + 31 = fullt

  1. Grymt vad en telefon kan rymma. Dessa minnen är guld värda så bevara dom.

  2. Hihi..ja det är ju så kul med kort…och speciellt då barnen är små 🙂
    Själv lyckades jag med att ta kort = alltså med gammal vanlig kamera och framkalla (detta var 1993-1994) Fyllde 5 album a 300bilder = 1500 bilder alltså ..galet…men man tycker ju barnen är för söta i varenda situation!
    Nu är jag glad att jag har albumen att ta fram, även om det inte blir så ofta…fattar inte att sonen fyller 20 år i år…Tiden bara springer iväg…Så framkalla och ha i album, inte bara i datorn!
    Kram Gizze

Kommentarer är stängda.