1 november idag så det är återigen dags att hoppa upp på vågen. 67,1 kg visar den och det betyder att jag har gått ner ytterligare 2,7 kg sen förra månaden. Ett bra resultat tycker jag att det är och i ett lagom tempo. Nu så tror jag även att jag vågar börja punkträna magmusklerna lite gran. Som ni vet så särar dessa muskler på sig under graviditeten för att rymma den växande magen. Efter förlossningen så ska de sakta börja dra sig samman igen och det är därför viktigt att inte påskynda magträningen. Men nu så tror jag då att det ska vara lugnt att börja lite.

December månad kommer att fylla våra magar med godsaker och det ser jag verkligen fram emot. Som en uppladdning för detta så har jag och R gemensamt beslutat att vi under november ska hålla oss borta från allt godis och chips som vi för övrigt är så duktiga på att stoppa i oss.

Men så länge som jag ammar så måste jag tänka på att kroppen behöver lite extra energi men det går faktiskt att stoppa i sig en apelsin istället för en bulle.