För två år sedan så fick jag för mig att jag skulle måla en anslagstavla med magnetfärg i köket så att vi kan sätta upp viktiga kom ihåg lappar och annat smått och gott.
Jag är nöjd med resultatet men magnetstyrkan tycker jag blev för svag. Det har gått bra att sätta upp papper ändå men jag har länge tänkt att jag måste måla ett varv till. I sommar så köpte jag en ny burk men jag har inte velat måla eftersom jag var gravid.
Butiken som jag köpte färgen av för två år sedan säljer inte längre denna produkt så jag fick köpa liknande färg från en annan affär av en annan tillverkare.

Nu när jag blandat till färgen och målat ett varv så är det nya alldeles grått istället för svart vilket blev fruktansvärt fult. Jag hoppas verkligen att det kommer att mörkna för annars så måste jag återigen maskeringstejpa och spärrmåla så att det blir skarpa kanter och då blir det betydligt mer arbete än vad jag tänkt från början. Torktiden är på 24 timmar så jag får vänta en stund.

En bra nyhet är då att den nya färgen är vattenbaserad och luktar ingenting. Med den förra som jag hade så var vi tvungna att vädra huset i flera dagar efteråt.

Färgen kommer från Beckers och kostar 349 kr för 0,5 liter.

20121101-133152.jpg

1 kommentar den Magnettavla

  1. jag tycker att den grå ser fin ut, men det kan se anorlunda ut i datorn. Men SÅ SÖT fågel du har målat.

Kommentarer är stängda.