Igår så blev vårt ena hjärta 2 1/2 år och därför så tänkte jag kort stapla upp lite punkter som beskriver utvecklingen av denna lilla kille.

Sömnen: sover ca 11 timmar per natt 20:30-07:30. Vill inte somna själv utan mamma, pappa och gärna lillebror ska ligga bredvid. Vaknar runt 24:00 och kommer till stora sängen. Vilar nästan aldrig på dagen.

Mat: äter i princip allt men undviker gärna potatis. Favoritmaten är fortfarande pannkaka eller korv och makaroner. Älskar att dricka en blandning utav Provivas nyponsoppa, mango och svarta vinbär. Kexchoklad och godis brukar han få på helgen.

Lek: leker med Duplo, tågbanan och bilar. Älskar att vara ute men kan/vill inte klä på sig själv. Filmer som är populära är Ninjago, Emil i lönneberga, Pippi, Draktränaren och Bilar.

Hygien: tycker inte om att borsta tänderna eller tvätta håret men gillar att bada. Vill inte sluta med blöja men har prövat gå på toaletten någon gång.

Tal: förstår allt som sägs och även en del arabiska. Pratar dock inte så begripligt än men gör sig hyfsat förstådd ändå. Kan sjunga bä bä vita lamm.

Fysik: älskar att hoppa, springa och busa. Att vara i gympasalen och leka är en utav höjdpunkterna på veckan. Älskar även att brottas och spela innebandy.

20130202-124244.jpg

1 kommentar den 2 1/2 år

  1. Stora killen med den stora charmen, det är Josef de. 2 och ett halvt år går fort så njut av varje stund som ni har med honom.

Kommentarer är stängda.